Epos | Ontdek de functies en techniek
15545
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15545,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

Functionaliteiten

& techniek

Complete praktijkautomatisering

Epos bevat geïntegreerde functies die het systeem zeer compleet maken. Enkele highlights:

Uitgebreid en herkenbaar patiëntendossier, alle info van de patiënt/cliënt meteen bij de hand, oftewel u snapt wat u op het scherm ziet.

Ondersteuning voor o.a. registratie van GBGGZ- en SGGZ-trajecten (Volwassenen en Jeugd), Jeugdhulp-trajecten, JeugdGGZ vergoedt in een uurtarief (‘pxq’-principe), alsook het werken met (Jeugd) Zorgarrangementen/-profielen, Wmo-trajecten, OZP’s, Vrije trajecten (bv. voor coaching, cursussen, supervisie e.a. zaken die niet onder de Zorgwet vallen).

Ondersteuning berichtenverkeer Jeugdhulp en Wmo.

Ondersteuning voor het werken in teams en verschillende locaties.

Agenda: eigen agenda; agenda’s alle medewerkers.

Epos Vandaag, een ‘Dashboard’ met relevante overzichten en signaleringstools: Mijn afspraken; Taken (Af te vinken afspraken, Te sluiten prestaties, Patiënten te zien, Te sluiten dossiers); Reminders/To-Do; Mijn Activiteiten; Epos-nieuws en ZorgMail.

Secretariële functie, met volledig Agenda- en Dossierbeheer van alle behandelaren.

Samenstellen van groepen, groepsafspraken, groepsdossiers en bijbehorende registratie op de individuele prestaties, ongeacht de zorglijn waarin de patiënt/cliënt zit.

ZorgMail-koppeling.

Receptenmodule/EVS met medicatiebewaking; recepten op papier en te versturen via ZorgMail.

Toewijzing van patiënten/cliënten aan medebehandelaren.

ROM-koppeling met TelePsy.

Aanlevermogelijkheden: DIS, CBS (beleidsinformatie Jeugd).

Correspondentiemodule (briefgenerator) met de mogelijkheid tot maken van standaardbrieven (templates) en eigen briefpapier.

Uitgebreide Rapportenmodule (o.a. Onderhanden werk, Omzet, Registraties, Budgetbewaking) met exportmogelijkheden.

Zorgpaden-/zorgprogrammafunctionaliteit met voortgangsindicatie/procesmonitoring. Zo kunt u volgen of de patiënt/cliënt krijgt wat u zich heeft voorgenomen te doen.

Koppeling met VECOZO: controle op Verzekeringsrecht (COV) en Declaratieportal (Volwassenen en Jeugd).

Declaratie- en facturatiemodule: via VECOZO, papieren facturen, Famed-ondersteuning (inclusief Pandlijsten).

Uitgebreide beheerfuncties t.b.v. applicatiebeheer.

Afspraakherinneringen, per sms-bericht en/of e-mail.

Etc., etc.

Als innovator in ICT en Zorg had ik niet verwacht nog verbaasd te kunnen worden, maar Epos heeft me versteld doen staan!
Peter Klumpenaar – innovator en ontwikkelaar DayBook app

Waardemonitor

Wat is de waarde van een traject? Op hoeveel minuten zit ik nu? Om hierin inzicht te krijgen heeft Epos verschillende functies ingebouwd. Bij het maken van een afspraak ziet u bv. het aantal geregistreerde minuten en hoever u bent. In de Decursus ziet u het percentage van de hoofdbehandelaar en onder de tab Waarde, wat de waarde is van het traject op dat moment.