Epos | Ontdek de functies en techniek
15545
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15545,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Functionaliteiten

& techniek

Complete praktijkautomatisering

Epos bevat geïntegreerde functies die het systeem zeer compleet maken. Enkele highlights:

Uitgebreid en herkenbaar patiëntendossier, alle info van de patiënt/cliënt meteen bij de hand, oftewel u snapt wat u op het scherm ziet.

Ondersteuning voor o.a. registratie van ZPM-trajecten (Volwassenen), Jeugdhulp-trajecten, Wmo-trajecten, Vrije trajecten (bv. voor coaching, cursussen, supervisie e.a. zaken die niet onder de Zorgwet vallen) en EPFZ.

Ondersteuning berichtenverkeer Jeugdhulp en Wmo.

Ondersteuning voor het werken in teams en verschillende locaties.

Agenda: eigen agenda; agenda’s alle medewerkers.

Epos Vandaag, een ‘Dashboard’ met relevante overzichten en signaleringstools: Mijn afspraken; Taken (Af te vinken afspraken, Te sluiten prestaties, Patiënten te zien, Te sluiten dossiers); Reminders/To-Do; Mijn Activiteiten en Epos-nieuws.

Secretariële functie, met volledig Agenda- en Dossierbeheer van alle behandelaren.

Samenstellen van groepen, groepsafspraken, groepsdossiers en bijbehorende registratie op de individuele prestaties, ongeacht de zorglijn waarin de patiënt/cliënt zit.

Koppelingen met ZorgMail, ZorgDomein en PGO's.

Receptenmodule/EVS met medicatiebewaking; recepten op papier en te versturen via ZorgMail, danwel via onze eigen Veilige berichten-module.

Toewijzing van patiënten/cliënten aan medebehandelaren.

ROM-/E-healthkoppeling met Embloom.

Aanlevermogelijkheden: ZVT, CBS (beleidsinformatie Jeugd), LADIS.

Correspondentiemodule (briefgenerator) met de mogelijkheid tot maken van standaardbrieven (templates) en eigen briefpapier met logo.

Uitgebreide Rapportenmodule (o.a. Onderhanden werk, Omzet, Registraties, Prestaties, Budgetbewaking) met exportmogelijkheden. Ook handig: overzicht zorggerelateerde tijd tbv. herregistratie.

Zorgpaden-/zorgprogrammafunctionaliteit met voortgangsindicatie/procesmonitoring. Zo kunt u volgen of de patiënt/cliënt krijgt wat u zich heeft voorgenomen te doen.

Koppeling met VECOZO: controle op Verzekeringsrecht (COV) en Declaratieportal (Volwassenen en Jeugd).

Declaratie- en facturatiemodule: via VECOZO, papieren facturen, ondersteuning InfoMedics.

Uitgebreide beheerfuncties t.b.v. applicatiebeheer.

Afspraakherinneringen, per sms-bericht en/of e-mail.

Etc., etc.

Als innovator in ICT en Zorg had ik niet verwacht nog verbaasd te kunnen worden, maar Epos heeft me versteld doen staan!
Peter Klumpenaar – innovator en ontwikkelaar DayBook app