Epos | Prijsplan voor licentie- en gebruikskosten
15470
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15470,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

Prijsplan

Dankzij de gebruiksvriendelijke en slimme werkwijze van het systeem spaart u veel tijd uit. De flexibele licentiestructuur maakt het financieel aantrekkelijk voor solopraktijken én instellingen. De combinatie van meer werkplezier, tijdwinst en lage verbruikskosten maakt van Epos de beste optie. Epos kent een structuur van jaarlijkse licentiekosten en gebruikskosten.

Gebruikskosten

De berekeningsgrondslag voor de gebruikskosten wordt € 0,02 per minuut geregistreerde tijd op gesloten prestaties of 2 % van het gedeclareerde bedrag in geval van de Vrije lijn. Voor instellingen is zogewenst een vast bedrag per licentie mogelijk, u betaalt dan geen extra kosten voor het gebruik. De prijzen zijn in overleg.

Daarnaast zijn er aparte kosten voor de optionele modules:

Afspraakherinneringen

Koppelingen met ROM, Medicatiebewaking/EVS, ZorgMail en E-health

Overig:

Beginnerscursus: gratis!

Helpdesk: de eerste vijf helpdeskcontacten per eenheid van 15 minuten: gratis!

Daarna € 20,- per heldpdeskcontact van 15 minuten. Zijn de problemen van technische aard, dan brengen we uiteraard geen kosten in rekening.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Alle bedragen zijn exclusief btw.
De gebruikskosten van Epos van Zilos