Epos | Prijsplan voor licentie- en gebruikskosten
15470
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15470,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Prijsplan

Dankzij de gebruiksvriendelijke en slimme werkwijze van het systeem spaart u veel tijd uit. De flexibele licentiestructuur maakt het financieel aantrekkelijk voor solopraktijken én instellingen. De combinatie van meer werkplezier, tijdwinst en lage verbruikskosten maakt van Epos de beste optie. Epos kent een structuur van maandelijkse licentiekosten en gebruikskosten.

Gebruikskosten

De berekeningsgrondslag voor de gebruikskosten is voor het ZPM 0,95 % van het gedeclareerde bedrag en in geval van de Vrije lijn 2 %.

Daarnaast zijn er aparte kosten voor de optionele modules:

Afspraakherinneringen

Koppelingen met ROM, Medicatiebewaking/EVS, ZorgMail en E-health

Overig:

Beginnerscursus: Gratis!

Helpdesk: Gratis!

Gegevens overzetten uit uw vorig EPD: Gratis!

Moeten we voor u problemen oplossen tgv. gebruikersfouten, dan geldt het marktconform tarief. Zijn de problemen van technische aard, dan brengen we uiteraard geen kosten in rekening.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Alle bedragen zijn exclusief btw.
De gebruikskosten van Epos van Zilos