Epos | Waarom overstappen naar ons EPD?
15570
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15570,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Waarom Epos?

8 redenen om over te stappen naar Epos

Van collega's voor collega's

Onze kennis van de GGZ-praktijk hebben we vertaald naar een EPD dat perfect aansluit bij de werkwijze van GGZ-professionals.

Ervaar het gebruiksgemak

Dankzij de intuïtieve indeling weet u alles eenvoudig te vinden. Dat maakt dat u Epos snel onder de knie heeft en tijd bespaart.

Inzicht in uw productie

Epos heeft een zeer uitgebreide rapportagemodule. Alle informatie in Epos kunt u eruit halen en openen in Excel. Dit zonder extra kosten of hulp van ons. En zo vaak u maar wilt.

Betrouwbaar & veilig

Epos voldoet aan alle door de overheid gestelde veiligheidsnormen. Ons managementsysteem voor informatiebeveiliging is ISO 27001:2017 en NEN 7510:2017 gecertificeerd.

Complete automatisering voor solopraktijk én instelling

Van patiëntendossier en agenda tot een uitgebreide rapportage- en facturatiemodule en declaratie via VECOZO of Infomedics direct vanuit Epos. Te koppelen met extra modules. U betaalt dus niet onnodig voor zaken die u niet gebruikt.

Sneller werken

Tijdens het werken in Epos kunt u eenvoudig en direct gegevens toevoegen en controleren. De tijdsregistratie wordt automatisch op de achtergrond verwerkt.

De regie ligt bij u

Ons uitgangspunt is dat u ons niet of nauwelijks nodig heeft. Of u nou een solopraktijk voert of als instelling in het veld werkt. Met name voor een instelling betekent dit vaak minder consultants en dus een aanzienlijke besparing op implementatiekosten. Heeft u toch vragen, dan krijgt u snel, vakkundig en vaak zeer praktische ondersteuning van onze Helpdesk.

Altijd up to date

Door onze moderne manier van ontwikkelen zijn we in staat snel en flexibel aanpassingen te doen. Doorgaans zijn we ruim op tijd klaar voor de jaarlijkse aanpassingen en nieuwe standaarden. Updates en backups gebeuren centraal op onze servers, u hoeft daar niets voor te doen. U leest de volgende dag in Epos-nieuws hoe we Epos nog beter hebben gemaakt.

Het gebruiksgemak van Epos - het EPD voor de GGZ