Zilos | Het ontstaan, de mensen en missie
15392
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15392,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Over Zilos

Zilos geeft bezieling de ruimte

Zilos is opgericht in 2005. In dat jaar is Epos ontworpen door Patrick Chin A Foeng, psychiater n.p. en algemeen directeur van Zilos. Naast het leiden van het bedrijf, bewaakt Patrick ook de workflow en de userinterface.

De ontwikkeling begon deels uit een eigen behoefte aan een EPD voor de groep samenwerkende praktijken waar hij deel van uitmaakte, deels ook uit onvrede over de op de markt aanwezige systemen. De technische ontwikkeling is in handen van ons team universitair opgeleide ontwikkelaars. Informatici die hun inhoudelijke input ontvangen van ervaren mensen uit de praktijk. Ook onze gebruikers zijn steeds een onmisbare bron van feedback en ideëen.

Zilos heeft Epos ontwikkeld om zoveel mogelijk te faciliteren, ondersteunen en grip te bieden op de voor de zorgprofessional en manager relevante informatie; op een voor de eindgebruiker overzichtelijke wijze.

 

Het is onze missie om uw dagelijks werk efficiënter, zakelijk aantrekkelijker, kwalitatief ‘state of the art’ en daarmee vooral (nog) prettiger te maken. We willen u zoveel mogelijk werk uit handen nemen, de complexiteit van allerlei administratieve processen zoveel mogelijk verbergen en administratieve handelingen vereenvoudigen. Hierdoor heeft u meer tijd voor de patiënt/cliënt en meer tijd en aandacht voor uw ontwikkeling als professional of als zorginstelling.

Zilos ziet haar klanten als partners. Als zodanig staan we ook naast onze klanten in het veld en werken we zoveel mogelijk samen om de toenemende administratieve druk op een zo prettig mogelijke wijze het hoofd te bieden. Daarnaast nemen we onze zorgplicht als uw softwareleverancier zeer serieus; we voorzien onze klanten dan ook regelmatig van informatie betreffende wet- en regelgeving m.b.t. het GGZ-veld, maar ook op het gebied van dataveiligheid in de ICT-keten.

In dat licht is ook het correct omgaan met persoonsgegevens, en dus privacy, voor ons van groot belang en continu een punt van aandacht. Hier kunt u onze privacyverklaring inzien.