Epos | Interesse? Overstappen is heel eenvoudig!
15574
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15574,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Interesse?

Overstappen? Makkelijker dan u denkt!

Werken met Epos is zo eenvoudig dat u het systeem binnen een halve werkdag onder de knie heeft. Als solopraktijk krijgt u een persoonlijke online training op maat. Samen met u lopen we Epos door. Voor instellingen kunnen wij ook training op locatie verzorgen voor groepen medewerkers. In de praktijk is echter gebleken dat voor veel nieuwe klanten de training niet nodig is.

Daarnaast garandeert onze overstapservice een soepele omschakeling van uw huidige systeem naar Epos. We hebben inmiddels vanuit vele andere EPD’s de data succesvol in Epos geïmporteerd.

Wij garanderen dat u geen (meer)kosten heeft aan het overstappen*

Wij geven een gratis gebruikerstraining

De helpdeskcontacten zijn gratis

Wij verzorgen de migratie van uw oude systeem naar Epos**

*    Zilos geeft tot 100% korting op de licentiekosten zodat u in het overstapjaar geen dubbele licentiekosten heeft.
**  Op basis van een evaluatie komen we met een migratieadvies, op maat voor uw situatie.
Aan zowel de evaluatie als de migratie zijn geen kosten verbonden.
Makkelijk overstappen naar Epos van Zilos
Moet me toch even van het hart kan er niet over uit: ik werk een half uurtje, zit een beetje te vogelen en ‘plop’ er zo een brief uit. Dit kostte me normaliter een hele ochtend...
Ik ben erg blij met jullie (systeem)
Yael Meijer – klinisch psycholoog en psychotherapeut, Amsterdam

Epos voor uw instelling of praktijk?

Graag vertellen wij u persoonlijk meer over de voordelen van Epos voor uw instelling of praktijk. Wilt u zich aanmelden, heeft u nog vragen of wilt u een demonstratie? Neem dan contact op met behulp van onderstaande gegevens of vul het contactformulier in:

 

Telefoon: +31 (0)6 522 23 358
E-mail: info@eposzilos.nl