Epos | Ondersteuning en persoonlijke aandacht
15472
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15472,bridge-core-2.2.9,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-21.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Ondersteuning

& veiligheid

Altijd hulp binnen handbereik

Online hulp & persoonlijke aandacht

Epos is meer dan een automatiseringssysteem. Het is een manier van werken waarbij u centraal staat. Zo bieden we duidelijke instructiefilmpjes om u tijdens uw werk te ondersteunen en kunt u met vragen en tips altijd bij de helpdesk terecht. Onze medewerkers gaan net iets verder als het gaat om service en aandacht: zo maken wij werken met Epos persoonlijk.

Binnen Epos kan ik de weg prima vinden. Als alle systemen zo waren opgebouwd, was er geen klacht meer over administratieve druk. Geloof mij.
Yael Meijer – klinisch psycholoog en psychotherapeut, Amsterdam

Betrouwbaar & veilig

Inloggen via 2-factor authenticatie: met Google Authenticator, per SMS of mail. De data wordt via een beveiligde lijn versleuteld verstuurd en ook versleuteld opgeslagen op een volledig beveiligde server. U heeft er geen omkijken naar omdat er geen ingewikkelde installatieprocedure is en de opslag, back-ups en updates automatisch worden uitgevoerd. Ook is het ‘webbased’-systeem vanaf elke locatie toegankelijk (flexibele werkplekken). Epos werkt op ieder platform; Windows, MacOS en Linux en wordt ondersteund door alle gangbare webbrowsers.

De veiligheid van uw gegevens staat bij ons centraal: Epos voldoet aan alle door de overheid gestelde veiligheidsnormen. Zo zijn wij ISO/IEC 27001 en NEN 7510 gecertificeerd.

ISO IEC 27001 veiligheidsnorm
NEN 7510 veiligheidsnorm