Epos | Ondersteuning en persoonlijke aandacht
15472
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15472,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Ondersteuning

& veiligheid

Altijd hulp binnen handbereik

Online hulp & persoonlijke aandacht

Epos is meer dan een automatiseringssysteem. Het is een manier van werken waarbij u centraal staat. Zo bieden we duidelijke instructiefilmpjes om u tijdens uw werk te ondersteunen en kunt u met vragen en tips altijd bij de helpdesk terecht. Onze medewerkers gaan net iets verder als het gaat om service en aandacht: zo maken wij werken met Epos persoonlijk.

Binnen Epos kan ik de weg prima vinden. Als alle systemen zo waren opgebouwd, was er geen klacht meer over administratieve druk. Geloof me.
Yael Meijer – klinisch psycholoog en psychotherapeut, Amsterdam

Betrouwbaar & veilig

Inloggen middels authenticatie in twee stappen: met Google Authenticator of sms-berichten. De data wordt over een beveiligde verbinding versleuteld verstuurd en opgeslagen op een volledig beveiligde server. U heeft er geen omkijken naar omdat er geen ingewikkelde installatieprocedure is en de opslag, back-ups en updates automatisch worden uitgevoerd. Ook is het ‘webbased’-systeem vanaf elke locatie toegankelijk (flexibele werkplekken). Epos werkt op ieder platform; Windows, MacOS en Linux en wordt ondersteund door alle moderne webbrowsers.

De veiligheid van uw gegevens staat bij ons centraal: Epos voldoet aan alle door de overheid gestelde veiligheidsnormen. Ons managementsysteem voor informatiebeveiliging is ISO 27001:2017 en NEN 7510:2017 gecertificeerd.

Logo DigiTrust NEN 7510
Logo DigiTrust ISO 27001